Intrebari frecvente

Am văzut că sunteți din Tîrgu Mureș. Vă deplasați și în alte localități?

Ne deplăsam și in alte localități, însă în preț vor intra și cheltuielile (transport, și, dacă situația o impune, cazare).
 

Am decis să vă alegem. Cine va fi fotograful la evenimentul nostru?

În spatele numelui XPRIME există doar două persoane: Zsigmond și Claudiu. Lucrăm în echipă, deci vom fi prezenți amândoi.
 

Ce pachete de nunta aveți?

Viziunea noastră asupra nunții este puțin diferită, astfel încât nu avem mai multe pachete. Suntem alături de mirii care ne-au ales din primele momente ale zilei, începând cu pregătirile miresei (știm, coafatul și machiajul miresei încep la ora 5 dimineața în cazul unei nunți de zi – iar noi vom fi acolo), și până la finalul petrecerii. Abordăm fiecare nuntă în stil fotojurnalistic (e un termen foarte “la modă” în zilele noastre, însă cum putem numi altfel stilul nostru, când noi surprindem evenimentele în timp ce se desfășoară, fără a interveni / regiza?), surprinzând toate momentele cheie ale zilei. Ce oferim:
– ședință preshooting (pentru noi este important să ne cunoaștem clienții)
– acoperirea întregului eveniment, începând de la pregătirile miresei, și până teminarea petrecerii
– dacă situația o impune (ședinta foto cu mirii nu s-a putut realiza în ziua nunții), o ședință cu mirii, după ziua nunții.
– fotografiile realizate în ziua nunții pe suport electronic (nu ne întrebați câte fotografii veți primi, deoarece nici noi nu putem ști asta înainte de desfășurarea evenimentului. Oricum, un minim de 500 de fotografii vor fi).
– albumul nunții, format 30x40cm; La alegerea mirilor se poate opta pentru album clasic sau album digital, precum și pentru diverse modele de copertare.
 

Cât costă?

Serviciile oferite de XPRIME sunt servicii complet personalizate în funcție de necesitățile fiecărui client în parte. Preferăm să discutăm de partea financiară abia după ce ne-am cunoscut și după ce am prezentat în ce constau serviciile oferite de noi, respectiv materialele care dau consistență acestor servicii.
Veți înțelege de ce refuzăm să răspundem cu oferte de preț e-mail-urilor cu solicitări de prețuri / pachete.  De asemenea vom refuza să oferim prețuri telefonic. Înțelegem că întebarea Dvs, este destul de simplă: “cât costă”. Însă răspunsul este unul destul de complex, deoarece noi am ales să nu muncim nici la număr de ore, nici la număr de fotografii, nici la kilograme de album. Am ales să oferim în primul rând calitate, lucru greu de explicat într-o ofertă trimisă prin e-mail, sau într-o discuție telefonică.
 

În cât timp vom primi fotografiile și albumul de nuntă?

Fotografiile de nuntă le veți primi în 14-21 zile de la data nunții. Tot atunci veți primi și un format electronic al albumului de nuntă, spre aprobare. Din momentul în care am primit aprobarea Dvs . pentru executarea albumului, în 14-21 zile veți avea și albumul.